Ресторан авторської етнічної кухні Іспанії «La Paella» розмістився на проспекті Павла Тичини в Києві.
Тут гості можуть замовити популярні й авторські страви іспанської, баскійської, латиноамериканської, середземноморської кухонь.
Меню пропонує асортимент традиційних закусок до вина - пінчо, які готують з хамоном, чорізо, анчоусами, з сиром манчі й з кремом краба, а також тортильї, класичні та гарячі тапаси, крудо, закуски, салати, супи, паелью, страви з м'яса, риби й морепродуктів, гарніри, де...
Ресторан авторської етнічної кухні Іспанії «La Paella» розмістився на проспекті Павла Тичини в Києві.
Тут гості можуть замовити популярні й авторські страви іспанської, баскійської, латиноамериканської, середземноморської кухонь.
Меню пропонує асортимент традиційних закусок до вина - пінчо, які готують з хамоном, чорізо, анчоусами, з сиром манчі й з кремом краба, а також тортильї, класичні та гарячі тапаси, крудо, закуски, салати, супи, паелью, страви з м'яса, риби й морепродуктів, гарніри, десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- паелью з морепродуктами від шефа,
- тортилью з тунцем,
- гарячий тапас «Кальмар ля романа»,
- гаспачо по-андалузьки,
- теплий салат по-кантабрійськи,
- севіче з гребінців,
- особуко в соусі від шефа,
- телятину по-каталонськи,
- філе лосося «Майорка»,
- іспанський пудинг «Флан».
В обідню пору відвідувачам подають комплексні бізнес-ланчі. Також у закладі регулярно проходять кулінарні майстер-класи.