«Чачасала» - це ресторан, який міститься на території торгово-розважального центру «Лавина Молл» у Святошинському районі Києва, на вулиці Берковецькій.
Затишний інтер'єр оформлений дизайнерами в сучасному стилі з елементами декору в кавказькому стилі - тепла пісочно-бежева кольорова гама, меблі та оздоблення з натурального дерева, автентичні килими з яскравим орнаментом, посуд і сувеніри на полицях, жива зелень.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської кухні за старовинними рецептами.
Крім того, у ресторані готують популярні українські страви. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, перші страви, салати, хачапурі, м'ясні страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, шашлик, хінкалі, десерти.
Фірмовими позиціями меню закладу вважаються:
- люля-кебаб від шефа з телятини й свинини,
- хачапурі за фірмовим рецептом шеф-кухаря,
- рулети з баклажана з горіховою начинкою,
- деруни з грибами по-гуцульськи,
- гриль салат з каре баранини,
- шурпа з телятини й баранини,
- каре баранини по-мегрельськи,
- судак запечений на кеці,
- баранина по-осетинськи з соусом ткемалі.
У барній карті є всякі алкогольні напої, зокрема розливне пиво й сидр, фірмова чача, грузинські та італійські вина, коктейлі.
Серед безалкогольних напоїв гості знайдуть асортимент кави та кавових міксів, чаї, фреші, лимонад власного виробництва.
Регулярно в ресторані «Чачасала» проводять кулінарні майстер-класи для маленьких відвідувачів.