У Печерському районі Києва розмістився куточок Одеси, а саме готельно-ресторанний комплекс «Чорне море».
Заклад відчиняє свої двері поруч з древнім монастирем Києво-Печерською Лаврою, на вулиці Лейпцизькій.
Просторий основний зал розрахований на 120 гостей і прикрашений панорамним вікном на всю стіну.
Для затишного проведення часу і невеликих бенкетів у ресторані обладнаний віп-зал, місткість якого 10 персон.
Інтер'єр закладу витриманий у стилі сучасної класики - теплі молочні, пісочні й кавові відтінки в оформленні, білосніжні скатертини, жива зелень, затишні обідні зони, м'які дивани, справжній білий рояль, акваріуми з екзотичними рибками.
Основу меню становлять популярні й авторські страви європейської, української та одеської кухонь. Акцент зроблено на різноманітності рибних страв і страв з морепродуктів.
До фірмових позицій меню ресторану відносяться:
- морепродукти в перловій раковині, запечені під вершковим соусом,
- юшка "Чорне море" з ікрою,
- бички на шпинаті з томатно-вершковим соусом,
- чорноморський калкан під вершковим соусом з білими грибами.
Крім того, у закладі представлені сигари від Кохіба Сигло до Тринідад Робустос Екстра.
Часто тут проходять бенкети, весільні святкування, фуршети й корпоративні заходи.
Вечорами грають живу музику.