На вулиці Гончара в Києві розмістився один з рибних ресторанів-гастролавок мережі «Чорноморка».
Особливістю закладів мережі вважається величезний вибір свіжих морепродуктів. На прилавках і вітринах з крихтою льоду можна знайти мідії, креветки, кальмари, устриці, ската-хвостокола, акулу катран, барабульку, кефаль, камбалу та інші морепродукти місцевого вилову.
У меню представлені різноманітні авторські страви з риби й морепродуктів - закуски, салати, супи, основні страви, гарніри, а також можна замовити десерти.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- ікру закарпатської щуки з зеленою цибулею,
- карпачо з лосося,
- брускети з малосольной тюлькою, домашніми шпротами й оселедцем власного засолу,
- салат «Прованський» зі свіжим тунцем,
- руколу з креветками, томатами чері й пармезаном,
- теплий салат з морепродуктами,
- крем-суп з лосося,
- вершковий устричний суп,
- кнелі з щуки у вершковому соусі,
- різото з морепродуктами,
- м'ясо рапана з грибами й томатами чері,
- пасту з молюсками,
- брауні з малиною.
У карті бару гості знайдуть узвар, домашній лимонад, фреші, каву й кавомікси, чаї, а також міцний алкоголь, домашні настоянки з чорної смородини на джині, з обліпихи й вишні, коктейлі, пляшкове і бочкове пиво, а також вина Італії, Франції, Іспанії, Ізраїлю, Німеччини, Чилі, Нової Зеландії.
Крім цього, при ресторані працює гастролавка, де відвідувачі можуть придбати будь-яку рибу і морепродукти для самостійного приготування в домашніх умовах.