Ресторан «Cosa Nostra» зустрічає своїх гостей на бульварі Кольцова у Святошинському районі Києва.
Заклад включає два просторі зали, віп-зону, бар і майданчик для танців. Також тут є проектор і сучасне караоке-обладнання. Затишний інтер'єр ресторану виконаний у сучасному стилі - теплі пісочні й насичені теракотові відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева, декоративне цегляне муровання.
У «Cosa Nostra» готують популярні й авторські страви європейської та італійської кухонь. У меню представлені холодні й гарячі закуски, пивні снеки, салати, перші й основні страви, піца на тонкому тісті з різними варіантами начинок, соуси, гарніри, десерти.
Акцент зроблено на стравах, які готують на розпеченому вугіллі - свинячі ребера по-вірменськи, свиняча корейка на кістці, шашлик «Ароматний», шашлик з телятини, стейк з телятини, каре ягняти «Тамерлан», люля-кебаб по-турецьки з посіченої яловичини, курча табака, скумбрія по-одеськи, райдужна форель «Прованс».
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- піцу «Cosa Nostra» з баликом, шинкою, грибами й соусом «Маринара»,
- салат «Cosa Nostra» з обсмаженою телятиною, куркою і маринованими грибами,
- український борщ на м'ясному бульйоні з пампушками,
- хачапурі з телятиною і свининою,
- свинину з овочами «По-кримськи»,
- м'ясо телятини «Беф а ля Строганов» під білим вершковим соусом,
- смажене куряче філе в апельсиновому соусі,
- яблучний штрудель по-віденськи з шоколадним дресингом і морозивом.
Окремо представлена коктейльна карта, де є класичні напої, авторські коктейлі й коктейлі на основі мартіні.