Головна / Ресторани / Дакар Банкетний зал
?

Ресторан Дакар Банкетний зал, фото

Дакар Банкетний зал
?
Київ, вул. Антонова 2
Київ, вул. Антонова 2  +38 067 321 1292
Фотографії
Дій!
Ресторан Дакар Банкетний зал, фото
Київ, вул. Антонова 2
Заклади поруч
Заклади поруч