Ресторан «Дакар» розмістився на виїзді з Києва у напрямку до Житомира, на території автодрому «Чайка», де часто проходять шосейно-кільцеві автоперегони, чемпіонати України з картингу, з’їзди членів клубу BMW, Drag Racing, виступи автоклубів та екшн-презентації.
Інтер'єр закладу присвячений відомому позашляховому ралі планети – пастельні відтінки бежевого в оформленні, картини в яскравій помаранчевій кольоровій гамі, пісочного кольору крісла й чорно-білі м'які дивани, арки з колонами в східному стилі, дзеркальні ніші з африканськими статуетками.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської, французької, італійської, української, японської кухонь. М'ясні страви в ресторані готують на відкритому вогні.
До фірмових страв меню відносять:
- салати «Цезар», «Іспанський», «Тайський»,
- паштет з качиної печінки під соусом «Глас вино»,
- лобстера, запеченого під пармезаном з соусом «Песто»,
- свинячі ребра, глазуровані в медовому соусі,
- каре ягняти під «Пеппер» соусом,
- нуазет з телятини.
З-поміж десертів відзначають фірмове морозиво і ягідне тирамісу.