Невеликий сімейний ресторан «Думка» розмістився в Святошинському районі Києва, на вулиці Академіка Туполєва.
Елегантний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасної класики: теплі пісочні й шоколадні відтінки, бронзові стіни з різними висловами, оригінальні люстри, виготовлені в Італії, предмети декору ручної роботи. Ресторан поділений на кілька функціональних зон.
Меню містить асортимент популярних страв французької, італійської та східноєвропейської кухонь, які готують за традиційними й авторськими рецептами з натуральних і свіжих продуктів.
Фірмовими стравами вважаються:
- салат «Чинай» з копченою свининою,
- деруни зі шкварками,
- суп з телятини від шефа,
- печінка індички з гарбузовим пюре,
- філе сома від шефа з картоплею і запеченими чері,
- бараняча рулька, запечена з грибами,
- бануш зі смаженою свининою «Бессарабія»,
- рулька зі свинини «Думка»,
- рубана телятина з сиром камамбер від шефа.
У десертній карті є дегустаційний сет десертів від шефа, морквяний торт, профітролі, грушевий пиріг.
В алкогольній карті акцент зроблено на асортименті вишуканих європейських вин. Часто в ресторані влаштовують тематичні винні дегустації. Крім того, у вихідні дні проходять сімейні обіди.
Вечорами в «Думці» лунає жива музика у виконанні гітариста і саксофоніста. Для дітей в ресторані часто проводять кулінарні та творчі майстер-класи.