Ресторан «Егоїст» розмістився на вулиці Московській у Печерському районі Києва.
У розпорядженні гостей п'ять розкішних залів, які містяться на двох рівнях.
Дизайнерський інтер'єр клубного ресторану гармонійно поєднує в собі елементи аристократичної класики, хай-тек і модерн.
У «Камінному залі» на першому поверсі переважає чорно-біла палітра, оздоба з дикого каменю і натурального дерева. Другий рівень відведено під бенкетний «Білий зал» і «Мисливський зал».
Також в «Егоїсті» є і сигарна кімната «Давідофф» зі значною колекцією сигар.
Авторське меню базується на популярних стравах європейської та української кухонь, які кухарі готують з натуральних продуктів з власного фермерського та мисливського господарств.
Гості можуть замовити холодні закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса й риби, пасти, різото, десерти.
Серед фірмових страв відзначають:
- ікру щуки з картоплею Брауні,
- тигрові креветки з мікс-салатом, авокадо і стеблом селери,
- гарбузовий крем-суп з беконом,
- запеченого сібаса з овочами в прованському стилі зі смаженим кус-кусом,
- телятину «Росіні» з картоплею Гратен на овочевому соте,
- різото з морепродуктами,
- тирамісу а-ля Монтекатіні.
Часто в ресторані проходять бенкети й фуршети.
Гості можуть насолодитися живою інструментальною музикою.