Кухня:
Грузинська
Тип:
Ресторан
5
Київ, пр. Лобановського 6А
Як величезна туша атлантичного тунця у 100 кг перетворюється на маленькі слайси сашимі або соковитий туна-стейк на вашій тарілці?
Шеф Йошіхіро Фудзівара самостійно розділює цілістну рибину за старовинною технікою «го май оросі» — за допомогою надзвичайної майстерності та гострих ножів.
І ми запрошуємо вас подивитися на це майже ритуальне шоу!
В програмі також — пригощання та можливість замовити будь-яку страву з TUNA MENU просто з-під ножа майстра.
Свято відбудеться за адресою: вул. Драгомирова, 11
Бронюйте найкращий стіл заздалегідь за телефонами: +380 67 400 78 18