«Gaga» - це мережа ресторанів грузинської кухні, один з яких розмістився на бульварі Чоколівському в Солом'янському районі Києва.
До послуг гостей два затишні зали. Інтер'єр доповнюють теплі пісочні й теракотові відтінки, цегляне муровання стін, меблі та оздоблення з натурального дерева, картини.
Кухарі спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської кулінарії. У меню гості знайдуть закуски, салати, перші й гарячі страви, борошняні вироби, страви, запечені на мангалі, десерти.
Д...
«Gaga» - це мережа ресторанів грузинської кухні, один з яких розмістився на бульварі Чоколівському в Солом'янському районі Києва.
До послуг гостей два затишні зали. Інтер'єр доповнюють теплі пісочні й теракотові відтінки, цегляне муровання стін, меблі та оздоблення з натурального дерева, картини.
Кухарі спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської кулінарії. У меню гості знайдуть закуски, салати, перші й гарячі страви, борошняні вироби, страви, запечені на мангалі, десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- баклажани з горіховою заправою,
- салат «По-тбіліськи»,
- варене свиняче копито «Мужужі» з грузинськими спеціями,
- сациві з індичкою і горіховим соусом,
- кучмачі з горіховою заправою,
- суп «Харчо» з телятиною, рисом і помідорами,
- телятина «Чашушулі» в томатному соусі,
- курчата «Чкмерулі» в часниковому соусі,
- куряча печінка «Джигарі» з цибулею і гранатом,
- чакапулі зі спеціями й зеленню,
- рагу з птиці «Чахохбілі»,
- смажені мізки «Твіні на кеці»,
- смажені бичачі яйця «Кверебі по-кахетинськи» з цибулею і спеціями,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- люля-кебаб з телятини,
- скумбрія-гриль,
- хачапурі по-аджарськи,
- хінкалі зі шпинатом.
Часто в ресторані проходять бенкети, корпоративні та сімейні свята.