На Позняках у Дарницькому районі Києва, на вулиці Ревуцького, гостей зустрічає ресторан кавказької кухні «Gaga».
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської кулінарії. У меню представлені салати, холодні закуски, супи, хінкалі з різними начинками, гарячі закуски, хачапурі, які випікають у тандирі на дровах, а також основні м'ясні й рибні страви, гарніри, соуси, десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують у тандирі - шашлик «Сукебі» з телячої вирізки, шашлик з ягняти по-кавказьки, зі свинячого ошийка і свинячий шашлик по-кавказьки, шашлик з курячого стегна, маринований в апельсиново-шафрановому соусі, люля- кебаб з індички, телятини, баранини, каре телятини й баранини, а також форель, скумбрія, овочі-гриль.
До фірмових страв ресторану «Gaga» також відносяться:
- салат «Арагві» з лосося з білим соусом,
- рулети зі смажених баклажанів з горіховою начинкою,
- суп «Шурпа» з молодого баранчика з овочами,
- хачапурі по-аджарськи з телятиною,
- смажений сулугуни з мигдалем і айвою,
- хінкалі «По-тбіліськи» з яловичиною та свининою із зеленню,
- рулька молодого баранчика «Канчі» на кеці,
- смажене каре телятини з аджикою на кеці,
- свинячі ребра в медово-аджиковому соусі,
- судак у шпинатному соусі,
- фарширована форель з сиром сулугуні та тархуном,
- пахлава по-батумськи.
Для проведення урочистих заходів у ресторані розроблено окреме бенкетне меню.
Затишний інтер'єр оформлений у теплих пісочних відтінках і доповнений цегляним мурованням стін, колонами, елегантними меблями.
Часто в ресторані «Gaga» проходять бенкети й фуршети, сімейні свята, корпоративні заходи, а також грають живу музику.