На проспекті Лобановського, недалеко від Севастопольської площі, розмістився гастробар «Лампа».
У розпорядженні гостей просторий основний зал з барною стойкою і панорамними вікнами.
Дизайнерський інтер'єр закладу виконаний у стилі лофт: пісочні й чорно-червоні відтінки в оформленні, лаконічні меблі, графітові стіни з малюнками, вініловий програвач з пластинками доповнює декоративне оздоблення.
Основу меню становлять європейські страви, приготовані в авторській інтерпретації шеф-кухаря з натуральних фермерських продуктів локального походження.
Основний акцент зроблено на стравах з м'яса перепілки, а також на асортименті сирів «Добра ферма» і mahterfarm. Для оформлення страв і салатів у гастробарі використовують органічну зелень і мікрогрін.
Фірмовими стравами меню вважаються:
- салат з печеною перепілкою й авокадо,
- пенне з перепелів у соусі песто,
- крем-суп з цукіні й перепілкою,
- бургер з яловичиною, перепелиним яйцем і соусом барбекю в чорній булці,
- капрезе з мікрогріном,
- моцарела фрі в ягідному соусі,
- теплий салат з печінкою індички, грушею і малиново-базиліковим соусом,
- яйця-пашот з голландським соусом, беконом і круасаном,
- перепілка-гриль з селеровим пюре,
- равіолі з перепелиним м'ясом у вершковому соусі.
До фірмових сніданків «Лампи» відносять:
- вівсянку з карамелізованими фруктами,
- гранолу з йогуртом і ягідним соусом.
Для ласунів є десертна карта, в якій представлений авторський шоколадний фондан з лимонним морозивом.
У карті напоїв є асортимент фрешів і оригінальний коктейль зі спіруліною, м'ятою і бананом.
Барна карта містить крафтове пиво, асортимент європейських вин і лінійку авторських алкогольних коктейлів.