«Gelarty» – це унікальний ресторан-студія морозива, який міститься на вулиці Берковецькій, на території торгово-розважального центру «Lavina Mall».
Гості можуть знайти ресторан в зоні фуд-корту, недалеко від кінотеатру. Основною концепцією ресторану є приготування натурального морозива без використання хімічних і синтетичних добавок, а також стабілізаторів смаку. Особливістю «Gelarty» є відкрита кухня.
Заклад займає два поверхи, тому всі відвідувачі можуть легко спостерігати панорамний вигляд гастрономії й процеси приготування натуральних десертів.
Інтер'єр ресторану оформлений у сучасному стилі мінімалізму й витриманий у глибоких чорних і світло-сірих відтінках.
На вході в просторе приміщення, гостей зустрічає відкрита стойка, за якою можна побачити процес приготування десертів і морозива на азоті. Над вітриною розташований величезний плазмовий екран, на якому транслюються кадри приготування фірмових десертів «Gelarty». Навпроти стойки стоять великі столи з м'якими диванами, на другому поверсі є невеликі столики для відокремлених трапез.
Меню ресторану-студії включає авторські страви з додаванням морозива. Тут гості можуть замовити салати, супи, закуски й основні страви, в яких обов'язковим інгредієнтом виступає морозиво, виготовлене за допомогою рідкого азоту.
До фірмових страв меню «Gelarty» відносять:
- гарбузовий суп з морозивом і горгондзолою,
- лосось з морозивом з песто,
- салат з ростбіфом, запеченими овочами й морозивом з нуту,
- пасту «Карбонара» з морозивом з бекону,
- гаспачо з морозивом з песто,
- філе форелі з морозивом з горгондзоли.
У розділі роли-морозиво й суші-морозиво виділяють фірмові страви:
- рол з мадагаскарської ванілі з шоколадом, фундуком та лікером,
- суші з кокосового молока з диким рисом, імбиром і апельсином,
- рол зі свіжої малини з листям м'яти, чорним і лаймовим шоколадом,
- суші з чорних японських сухарів.
- десерт «Амстердам»,
- морозиво «Верона», що видається шоколадною піцею з полуничним соусом і волоськими горіхами,
- морозиво «Флоренція», що видається айс-смузі з фісташкові соусом і маршмелоу.