Кафе Gelarty

Gelarty
?
Київ, вул. Берковецька 6Д
?
Все фотографии
Кафе Gelarty
Київ, вул. Берковецька 6Д
Київ, вул. Берковецька 6Д
+38 063 700 0207
Житомирська
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Gelarty» – це унікальний ресторан-студія морозива, який міститься на вулиці Берковецькій, на території торгово-розважального центру «Lavina Mall». Гості можуть знайти ресторан в зоні фуд-корту, недалеко від кінотеатру. Основною концепцією ресторану є приготування натурального морозива без використання хімічних і синтетичних добавок, а також стабілізаторів смаку. Особливістю «Gelarty» є відкрита кухня. Заклад займає два поверхи, тому всі відвідувачі можуть легко спостерігати панорамний вигляд ...

«Gelarty» – це унікальний ресторан-студія морозива, який міститься на вулиці Берковецькій, на території торгово-розважального центру «Lavina Mall».

Гості можуть знайти ресторан в зоні фуд-корту, недалеко від кінотеатру. Основною концепцією ресторану є приготування натурального морозива без використання хімічних і синтетичних добавок, а також стабілізаторів смаку. Особливістю «Gelarty» є відкрита кухня.

Заклад займає два поверхи, тому всі відвідувачі можуть легко спостерігати панорамний вигляд гастрономії й процеси приготування натуральних десертів.

Інтер'єр ресторану оформлений у сучасному стилі мінімалізму й витриманий у глибоких чорних і світло-сірих відтінках.

На вході в просторе приміщення, гостей зустрічає відкрита стойка, за якою можна побачити процес приготування десертів і морозива на азоті. Над вітриною розташований величезний плазмовий екран, на якому транслюються кадри приготування фірмових десертів «Gelarty». Навпроти стойки стоять великі столи з м'якими диванами, на другому поверсі є невеликі столики для відокремлених трапез.

Меню ресторану-студії включає авторські страви з додаванням морозива. Тут гості можуть замовити салати, супи, закуски й основні страви, в яких обов'язковим інгредієнтом виступає морозиво, виготовлене за допомогою рідкого азоту.

До фірмових страв меню «Gelarty» відносять:

  • гарбузовий суп з морозивом і горгондзолою,
  • лосось з морозивом з песто,
  • салат з ростбіфом, запеченими овочами й морозивом з нуту,
  • пасту «Карбонара» з морозивом з бекону,
  • гаспачо з морозивом з песто,
  • філе форелі з морозивом з горгондзоли.
З-поміж хітів меню також відзначають лінійку авторського алкогольного морозива й сирне морозиво.

У розділі роли-морозиво й суші-морозиво виділяють фірмові страви:

  • рол з мадагаскарської ванілі з шоколадом, фундуком та лікером,
  • суші з кокосового молока з диким рисом, імбиром і апельсином,
  • рол зі свіжої малини з листям м'яти, чорним і лаймовим шоколадом,
  • суші з чорних японських сухарів.
Для любителів солодкого пропонується десертна карта, де представлені авторські ласощі від шефа:

  • десерт «Амстердам»,
  • морозиво «Верона», що видається шоколадною піцею з полуничним соусом і волоськими горіхами,
  • морозиво «Флоренція», що видається айс-смузі з фісташкові соусом і маршмелоу.

Читать статьи о ресторане
23.08.23
765
Київ , Куди піти у вихідні у Києві , Куди піти у Києві
Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 24 – 27 серпня
26.04.23
907
Київ , Куди піти у вихідні у Києві , Куди піти у Києві
Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 27 – 30 квітня
15.03.23
792
Київ , Куди піти у вихідні у Києві , Куди піти у Києві
Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 16 – 19 березня
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!