«Gimlet» - це концептуальний бар, який розмістився в самому центрі Києва, на перетині вулиць Антоновича та Жилянської, у Печерському районі столиці.
Дизайнерський інтер'єр закладу оформлений у стилі лофт. У розпорядженні гостей два затишні зали.
Головною прикрасою центрального залу служить восьмиметрова барна стойка з м'якими барними стільцями.
Крім того, інтер'єр доповнюють насичені сині й графітові відтінки, цегляне муровання стін, оздоба та панелі з натурального дерева темних порід, оригінальні лампи та світлини на стінах.
Головною фішкою закладу вважається барна карта, яка сфокусована на джині. Гостям представлено понад 30 різновидів цього напою з різних країн світу.
Коктейльна карта бару містить асортимент класичних коктейлів, яких налічується понад 70 позицій, а також ряд авторських джин-тоніків та ексклюзивних коктейлів на основі джина.
Серед фірмових коктейлів «Gimlet» відзначають «House Gimlet» з джином Infused Beefeater з додаванням лайма кардинал.
До оригінальних коктейлів відносять ряд молекулярних напоїв з джином в основі.
У барі всі сиропи й натуральні додатки до коктейлів, які представлені в карті напоїв, готуються в спеціальній лабораторії самостійно.
Меню закладу складається з популярних і авторських страв європейської, французької, італійської та азіатської кухонь. Гостям подають авторські закуски, салати, супи, основні страви та десерти.
До коронних страв бару відносять:
- брускети з тофу і білими грибами, качкою, коропом і грушею чилі,
- сирну з шишками та м'ясна тарілки,
- паштет у фісташковій паніровці,
- хумус,
- рибний салат з горіховим соусом,
- сочевичний суп з тофу,
- ялівцеву качку,
- курячу печінку у фірмовому соусі «Gimlet»,
- салат з буряком і теплим сиром,
- качину ногу з фруктами в соусі на основі джина «Gimlet»,
- банановий мільфей, чіа-пудинг на кокосовому молоці.