Ресторан «Гіві Рубінштейн» розмістився в центрі столиці, поруч зі станцією метро «Печерська», на вулиці Євгена Коновальця, 44, а точніше –у будівлі Круглої Вежі, що виходить на бульвар Лесі Українки.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв грузинської, єврейської та одеської кухонь в авторській інтерпретації. Основний акцент у меню зроблено на хінкалі з різноманітними начинками, хачапурі, форшмаку, каре ягняти.
До фірмових страв відносять:
- класичні хінкалі з ягням,
- зелені хінкалі з сиром і м'ятою,
- чорні хінкалі з креветками,
- хумус із зеленню і овочами,
- котлетки з щуки і судака під шафрановим соусом,
- лаврак з овочами-гриль,
- салат «Шуба», оформлений як роли з тюлечкою,
- ікра щуки з хлібними чіпсами,
- борщ з чорноморськими бичками,
- теплий салат з перепілкою під горіховим соусом,
- соте з рапанів у вершково-сирному соусі,
- кубдарі по-імеретинськи з посіченим м'ясом.
Винна карта містить грузинські й одеські вина, які можна замовляти у бокалах, а також асортимент молдавських та ізраїльських вин. У барі подають десять авторських фірмових коктейлів, серед яких є фірмовий напій «Чача Сауер».
У розпорядженні гостей три просторі зали, які стилізовані під традиційну грузинську обитель. Перший зал «Тронний» дозволяє проводити бенкети та урочисті заходи.
В основному залі родзинкою вважається відкрита кухня, на якій кухарі готують замовлені страви перед очима відвідувачів.
Третій зал ресторану відрізняється по-домашньому затишним інтер'єром, де декор присвячений матері Гіві Рубінштейна. В оформленні переважає велика кількість зелені, високі стелі прикрашені квітами, є зручні диванчики й крісла.