Завантажуйте додаток!
Два шефи на одній кухні?
Так, так і ще раз так. 23 лютого наш Сергій Хегай разом з шеф-кухарем і талановитим Антоном Яцуком приготують дещо класне.
Так, готуватимуть вдвох, тому буде і вечеря, і перфоманс.
У планах на вечір:
Тарталетка з тартаром сарпи
Champagne Bruno Paillard Premier Cuvee
Крудо з рожевої креветки
Chablis 1er Cru 2021 Gerard Duplessis
Текстури буряка і чорна ікра
Bourgueil Les Perrier 2020 Catherine&Pierre Breton (Loire)
Кебаб з кальмара і лардо
Chateau Latour-Martillac 2018 (Bordeaux)
Перепілка фарширована тельбухами
Cuvee Olivier 2021 Clos Cibonne (Provence)
Морозиво з хліба
Chateau Doisy-Daene 2016 Grand cru (Sauternes)
Тарталетка з яблуком
До страв — вина від Зоріка, ну бо від кого ще.
Обожнюємо.
Чекаємо. Запрошуємо: 23 лютого, 19:00, вартість квитка: 4 900 UAH.
Вже за посиланням у профілі.