«Горила» – це ресторан і караоке-бар, що розмістився в самому центрі Києва, на бульварі Лесі Українки.
Гостей зустрічає елегантний інтер'єр, виконаний у сучасному європейському стилі. У складі закладу основний зал на 70 гостей і затишний VIP-зал, розрахований на 30 персон.
В оформленні ресторану використали пастельні пісочні й насичені шоколадні відтінки, а стіни закладу прикрашають чорно-білі світлини легендарних виконавців і рок-музикантів. Головною особливістю «Горила» є сучасне акустичні, світлове й караоке-обладнання.
За допомогою бек-вокалістів та професійної техніки відвідувачі можуть заспівати улюблених пісень. Щоп'ятниці та щосуботи в ресторані проходять виступи кавер-групи з репертуаром культових рок-музикантів у джазових і блюзових аранжуваннях.
У меню ресторану «Горила» представлені популярні страви європейської та японської кухонь.
З-поміж фірмових страв відзначають:
- салат «Горила»,
- лосось у кунжуті,
- скумбрію, смажену на грилі,
- телячі щічки зі смородиною,
- казанок мідій,
- асорті ковбасок «Горила»,
- стейк з телятини,
- сендвіч з телятиною, маринованою сливою і сиром Рокфор,
- бургер «Дарт Вейдер».
В алкогольній карті представлений асортимент вина, віскі, коньяку.
Основний акцент зроблено на коктейльній карті, де є ряд фірмових і ексклюзивних коктейлів: козирні коктейлі, коктейлі для голосу, коктейлі для розспівування.
Для любителів пінного напою є бочкове і пляшкове пиво. З безалкогольних напоїв є фірмові: барбарисовий, обліпиховий лимонади, узвар.
Регулярно в «Горила» влаштовують танцювальні й тематичні вечірки.