У Печерському районі Києва, на Дніпровському узвозі, розмістився ресторан «Guramma Italiana».
Заклад складається з просторого залу, який розрахований на 150 гостей, посеред якого стоїть справжня дров'яна піч.
Затишний інтер'єр у сучасному стилі доповнений м'якими диванами й кріслами пастельних відтінків, невеликими столиками, живою зеленню, а також панорамними вікнами з мальовничим виглядом на історичний центр столиці.
У меню представлені автентичні страви італійської кухні.
Борошно, сири й трюфелі постачають у заклад з Італії.
Гостям подають салати, холодні закуски, брускети, карпачо, супи, гарячі закуски, пасту, різото, піцу, страви з риби, м'яса та морепродуктів, стейки, гарніри та десерти.
Морепродукти й риба представлені на спеціальній вітрині.
М'ясо для стейків зберігається в камерах сухого визрівання.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- піца «Трюфельна» з білими грибами,
- спагеті з вонголе і ботаргою,
- салат з восьминога з картоплею й оливками,
- лінгвіні з лобстерами,
- равіолі з крабом,
- тортеліні з кроликом під вершковим соусом,
- дикий сібас, запечений з чері й оливками,
- лосось зі спаржею і томатами,
- запечена гомілка ягняти, кукурудзяне курча по-міланськи,
- стейк «Бістека Фіорентина».
У великій винній карті акцент зроблено на італійських винах з Трентіно-Альто-Адідже, Тоскани й Венето, а також представлені вина Франції й Нового Світу.