Кафе в'єтнамської кухні «HANH cafe & market» зустрічає своїх гостей у Шевченківському районі Києва, на вулиці Олеся Гончара.
Затишний інтер'єр приміщення виконаний у теплих коричневих відтінках з великою кількістю оздоби з натурального дерева. У розпорядженні відвідувачів основний зал, місткістю 30 посадкових місць.
Особливістю кафе вважається кухня відкритого типу, за допомогою якої гості можуть на власні очі спостерігати процеси приготування замовлених ними страв. Основу меню складає традиційна в'єтнамська кухня з авторськими нотками. Усі страви готують шеф-кухар і господиня закладу Хань, яка приїхала в Україну з В'єтнаму.
Гості можуть замовити супи, салати, основні страви, спринг-роли, дим-сами, смажені спринг-роли «Неми», а також в'єтнамські млинці «Бань Куон», бао і десерти.
Серед фірмових страв кафе «HANH cafe & market» відзначають:
- суп «Фо Бо» з яловичиною, локшиною, паростками квасолі, кінзою та лаймом,
- суп «Том Гум» на курячому бульйоні з креветками, рисовою вермішеллю і кокосовим молоком,
- салат «Мієн» з креветками, кальмарами, мідіями, фунчозою і овочами,
- рисову локшину «Бун Ча» зі свининою, паростками квасолі, огірками, кінзою, м'ятою і лемонграсом,
- смажену яловичину «Лук Лак» з деревними грибами, шіїтаке, ананасами та овочами, кім чі з рисом і качкою,
- лосось у паніровці з бататом, імбиром і соусом з авокадо,
- креветки, пропарені на пиві з кисло-солодким соусом,
- морозиво з рисом, кокосом і арахісом.
На території кафе також працює міні-маркет, де гості можуть придбати чаї, локшину і соуси.