Головна / Ресторани / Хінкалі
4.5

Ресторан Хінкалі, фото

Хінкалі
4.5
Київ, вул. Шота Руставелі 4
Київ, вул. Шота Руставелі 4  +38 067 503 2079
Фотографії
Дій!
Ресторан Хінкалі, фото
Київ, вул. Шота Руставелі 4
Заклади поруч
Заклади поруч