Ресторан грузинської кухні «Patio. Georgian food» зустрічає своїх гостей на вулиці Оноре де Бальзака в Деснянському районі Києва.
У меню закладу представлено великий вибір популярних страв грузинської кухні, які кухарі готують за традиційними рецептами. Основою акцент зроблено на стравах, які готують на відкритому вогні на вугіллі.
Відвідувачам запікають шашлик зі свинини, телятини й лосося, каре баранини, форель на грилі, люля-кебаб з баранини, телятини, з куркою і сулугуні.
Крім цього, у ресторані готують вісім видів хачапурі - «По-аджарськи», «По-аджарськи з в'яленими томатами» і «По-аджарськи з беконом», «По-імеретинськи», «По-мегрельськи», хачапурі з трьома видами сиру, з телятиною, зі шпинатом і сиром сулугуні.
Також тут випікають лаваш і шоті. Хінкалі в ресторані ліплять з начинками з баранини, телятини й свинини, з сулугуні та імеретинським сиром, з білими грибами й з лососем.
Крім цього, у меню «Patio. Georgian food» гості знайдуть салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, гарячі основні страви, гарніри, овочі-гриль, оригінальні соуси та десерти.
Серед фірмових позицій відзначають:
- салат з лососем, перепелиними яйцями й соусом «Цитрус»,
- рулети з баклажанів і горіховою пастою,
- смажені палички з сиру сулугуні і з журавлинним соусом,
- баклажани з томатами й сиром сулугуні на кеці,
- суп «Харчо»,
- «Хінкалі-суп»,
- запечений лосось,
- чашушулі,
- чкмерулі,
- чанахі,
- «Мадам Боварі» з телятиною,
- оджахурі,
- курча тапака,
- свинячі ребра,
- чурхелу і десерт «Шоколадний бриз».
Барна карта «Patio. Georgian food» містить фірмове домашнє біле і червоне вино, міцний алкоголь, вина Квеврі й ігристе, вина України, Грузії, Італії, Чилі, грузинський бренді й чачу, пиво.
Затишний інтер'єр ресторану виконаний у сучасному стилі - сірі, графітові, пісочні й кремові відтінки в оформленні, оздоблення та меблі з натурального дерева світлих порід, жива зелень і оригінальні стелі з геометричним орнаментом з дерева.