Головна / Каталог закладів у місті Київ / Піцерія il Grano pizzeria (Іль Грано піцерія)
Заклад зачинено…
Заклад, який ви шукали на жаль закрито. Але у нас ще багато цікавого.

Піцерія il Grano pizzeria (Іль Грано піцерія)

il Grano pizzeria
?
Київ, вул. Княжий Затон 9
?
Все фотографии
Піцерія il Grano pizzeria (Іль Грано піцерія)
Київ, вул. Княжий Затон 9
Київ, вул. Княжий Затон 9
+38 095 456 3516
Осокорки, Позняки
Кухня:  ІталійськаПіца
Середній чек: 
$$$$
Опис
У Дарницькому районі Києва, на вулиці Княжий Затон, гостей зустрічає ресторан-піцерія «il Grano pizzeria». Тут відвідувачам готують традиційну італійську піцу за класичними рецептами й технологіями. Більшість інгредієнтів, з яких готують фірмові страви – імпортні. Борошно, шинку, всілякі сорти сиру й томати поставляють прямо з Італії. Також однією з особливостей ресторану-піцерії є відкрита кухня, завдяки чому гості можуть спостерігати процес приготування і випікання піци. Крім класичної піц...

У Дарницькому районі Києва, на вулиці Княжий Затон, гостей зустрічає ресторан-піцерія «il Grano pizzeria».

Тут відвідувачам готують традиційну італійську піцу за класичними рецептами й технологіями.

Більшість інгредієнтів, з яких готують фірмові страви – імпортні. Борошно, шинку, всілякі сорти сиру й томати поставляють прямо з Італії.

Також однією з особливостей ресторану-піцерії є відкрита кухня, завдяки чому гості можуть спостерігати процес приготування і випікання піци.

Крім класичної піци з різноманітними начинками, у меню «il Grano pizzeria» представлено асортимент популярних італійських страв.

Гості можуть замовити перші страви, салати, пасти.

До фірмових страв меню ресторану-піцерії «il Grano pizzeria» відносять:

  • класичну піцу «Маргарита» з Mozzarella fior di latte на томатному соусі,
  • піцу «Di Parma» з пармською шинкою,
  • теплий салат з телятини в гострому кисло-солодкому соусі з томатами чері «Кальдо ді Мандзо»,
  • пене в гострому винному соусі з томатів «Араб’ята»,
  • різото з рису сорту Арборіо в томатному соусі «Веджетаріано»,
  • спагеті з курячим філе, печерицями й пармезаном в соусі песто «Монтанара»,
  • суп «Мінестроне»,
  • вершковий крем-суп з печериць «Фунгі кон Крема»,
  • консоме з птиці й спагеті, з морквою, селерою і пармезаном «Дзуппа ді Поло».
Щосуботи та щонеділі в ресторані-піцерії проходять дитячі кулінарні майстер-класи.

У закладі діє система cork fee.

Затишний інтер'єр оформлений у стилі традиційної італійської траторії – кремові й пісочні відтінки, меблі з натурального дерева, невеликі столики з картатими скатертинами, картини на стінах і шафа-буфет з продуктами для приготування фірмових страв.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!