У Дарницькому районі Києва, на вулиці Княжий Затон, гостей зустрічає ресторан-піцерія «il Grano pizzeria».
Тут відвідувачам готують традиційну італійську піцу за класичними рецептами й технологіями.
Більшість інгредієнтів, з яких готують фірмові страви – імпортні. Борошно, шинку, всілякі сорти сиру й томати поставляють прямо з Італії.
Також однією з особливостей ресторану-піцерії є відкрита кухня, завдяки чому гості можуть спостерігати процес приготування і випікання піци.
Крім класичної піци з різноманітними начинками, у меню «il Grano pizzeria» представлено асортимент популярних італійських страв.
Гості можуть замовити перші страви, салати, пасти.
До фірмових страв меню ресторану-піцерії «il Grano pizzeria» відносять:
- класичну піцу «Маргарита» з Mozzarella fior di latte на томатному соусі,
- піцу «Di Parma» з пармською шинкою,
- теплий салат з телятини в гострому кисло-солодкому соусі з томатами чері «Кальдо ді Мандзо»,
- пене в гострому винному соусі з томатів «Араб’ята»,
- різото з рису сорту Арборіо в томатному соусі «Веджетаріано»,
- спагеті з курячим філе, печерицями й пармезаном в соусі песто «Монтанара»,
- суп «Мінестроне»,
- вершковий крем-суп з печериць «Фунгі кон Крема»,
- консоме з птиці й спагеті, з морквою, селерою і пармезаном «Дзуппа ді Поло».
У закладі діє система cork fee.
Затишний інтер'єр оформлений у стилі традиційної італійської траторії – кремові й пісочні відтінки, меблі з натурального дерева, невеликі столики з картатими скатертинами, картини на стінах і шафа-буфет з продуктами для приготування фірмових страв.