Один з ресторанів-піцерій мережі «Il Molino» розмістився на вулиці Набережно-Хрещатицькій, у будівлі бізнес-центру «Астарта».
Інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі – тепла бежево-теракотова колірна гама, цегляне муровання стін, м'які дивани, меблі з натурального дерева, поліна й живі рослини, оригінальні світильники геометричних форм над столами.
У великому меню ресторану-піцерії представлено асортимент популярних і авторських страв італійської та європейської кухонь. Акцент зроблено на піці, яку випікають на тонкому тісті в дров'яній печі.
Соуси для піци в ресторані готують самостійно з очищених протертих томатів сорту Pomodori Perini, які привозять з Італії. У меню можна знайти понад 30 різновидів піци - від класичних варіантів до оригінальних авторських.
Також гості можуть замовити закуски, салати, пасти, супи, основні страви, десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- піца «Ді Такино» з індичкою, беконом і свіжими печерицями,
- піца «Тенереція» з копченим курячим філе, маринованою в меду грушею і горгондзолою,
- піца «Кото бене» з прошуто кото,
- а також піци «Маргарита», «Базиліката», «Капрезе» «Тоскана», «Кватро Формаджі», «Селмон»,
- куряча грудинка з баклажанами,
- лосось під сальсою з соусом «Манго»,
- стейк «Нью-Йорк»,
- карпачо зі свіжого лосося з пармезаном, каперсами й листям руколи,
- салат з окунем під соусом «Цезар»,
- равіолі з лососем під вершковим соусом і пармезаном,
- лазанья з телятиною,
- тирамісу.
Велика карта напоїв містить каву і кавові мікси, фреші, фірмовий лаймовий лимонад і домашній морс з журавлини, а також розливне і пляшкове пиво, міцний алкоголь і коктейлі, італійські та домашні вина.
У ресторанах-піцеріях мережі працює власна служба доставляння їжі по місту.