Італійський ресторан «Il Riccio» зустрічає своїх гостей на Контрактовій площі в Подільському районі столиці.
Заклад займає величезну площу розміром у 800 квадратних метрів, посередині якої можна спостерігати оливкове дерево, привезене з Італії, якому понад 200 років.
Великий основний зал ресторану вміщує до 120 відвідувачів. Також у «Il Riccio» передбачена простора літня тераса з місткістю 90 осіб і три віп-зали. На вході в ресторан обладнана спеціальна винна кімната, а в основному залі стоїть стіл для великої компанії гостей, 9 акваріумів і вітрина з морепродуктами.
Родзинкою закладу також вважається відкрита кухня, де гості можуть спостерігати за процесом приготування замовлених страв на мангалі й у справжній дров'яній печі для піци.
В одному з віп-залів встановлено справжній камін, другий віп-зал виконаний як оранжерея з великою кількістю зелені й рослин, а в третьому віп-залі можна відпочити в лаунж-зоні або за контактною барною стойкою.
Спеціально для маленьких гостей обладнана дитяча ігрова кімната, де з ними займається аніматор. Для підлітків обладнана ігрова кімната з комп'ютерними приставками.
Затишний інтер'єр ресторан виконаний у середземноморському стилі. Основу меню «Il Riccio» складають популярні італійські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Акцент зроблено на стравах з риби й морепродуктів.
Великий асортимент raw-бару пропонує різні свіжі охолоджені морепродукти - устриці, ікру щуки, кети, осетра, сібас, дорадо, лосось, тунець, тигрові креветки, креветки Карабінерос, морський гребінець, лобстер.
Також відвідувачі можуть замовити закуски, домашні брускети, салати, супи, піцу на тонкому тісті, пасти, різото, основні рибні та м'ясні страви, стейк, якіий готують на відкритому вогні, гарніри, десерти.
До фірмових позицій меню «Il Riccio» відносяться:
- крудо з тунця з кремом з горгондзоли,
- карпачо з сібаса на мікс-салатом з соусом юзу і в'яленими томатами,
- томлений восьминіг з авокадо,
- домашні брускети з малосольним лососем,
- руколою, піною з горгондзоли,
- кетчупом з огірків і томатним соусом,
- салат з крабовим м'ясом, авокадо і тропічним соусом,
- мікс-салат із запеченою качкою, ягодами, гарбузовим кремом і карамелізованими кедровими горіхами,
- гарбузово-апельсиновий крем-суп з фокачею,
- піца з креветками, руколою, моцарелою і томатно-сливовим соусом,
- зелені равіоллі з буратою, шпинатом і в'яленими томатами,
- чорні равіолі з креветками, дорадо, соусом біск і гарніром з цукіні,
- лазанья з морепродуктами,
- запечені тортеліні з кроликом, рікотою і лисичками,
- сендвіч з дорада, запеченою паприкою, крем-сиром і томатним соусом, чилі, мідіями й шпинатом.
На десерт гості можуть покуштувати фірмового чизкейку з горгондзоли з грушею в мандарині й хрусткому безе.
У великій барній карті ресторану акцент зроблено на винах з двадцяти регіонів Італії, а також гостям представлено асортимент вин з усього світу.
Крім того, розроблена авторська коктейльна карта.