Ресторан «Італійська редакція» зустрічає своїх гостей на вулиці Великій Васильківській у Печерському районі Києва.
Дизайнерський інтер'єр закладу витриманий у стилі еклектики – теплі кавові й коричневі відтінки, м'які дивани та меблі з натурального дерева, розписана стеля із зображенням хмарного неба, авторські картини й зістарені дзеркала, скульптури.
У меню гостям представлено популярні італійські страви, які кухарі готують за оригінальними авторськими рецептами. Тісто для фірмової піци в закладі готують з трьох сортів борошна – два сорти з Італії, а третій український.
Також у ресторані подають закуски й антипасти, салати, супи, страви з риби й м'яса на грилі, піцу, різото, пасти, тар-тари з телятини й тунця, десерти.
До фірмових страв закладу відносять:
- сьомгу крудо «П'ятдесят відтінків цитруса»,
- тар-тар з тунця з естрагоном, запеченим буряком і йогуртом,
- салат з пастою, оливками й базиліком,
- салат з лососем, броколі й кабачком,
- суп «Зовсім інший качуко» з креветками, мідіями, білою рибою й овочами,
- стейк з тунця з сальсою з сицилійських оливок, лимоном і зеленим перлото,
- сібас «Бранзіно на грилі» з салатом з радікіо й груші,
- телячу вирізку з кремом з топінамбура, яблуками й грибами,
- чорні спагеті-пічі з креветками, рапанами, кальмарами, томатами, каперсами й білим вином,
- ньокі з чорноморськими рапанами,
- капелеті з сьомгою в рожевому вершковому соусі,
- спагеті з крабом,
- біск з лобстера,
- шафранове морське різото з креветками, рапанами, кальмарами й томатами.
У барній карті акцент зроблено на асортименті італійських вин, яких представлено понад 100 позицій.
Також у ресторані можна замовити беліні, грапу, коктейлі й міцний алкоголь, каву, чаї, соки, настойки, збитні, фреші.