Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Італійська Редакція

Ресторан Італійська Редакція

Італійська Редакція
?
Київ, вул. Велика Васильківська 43
?
Все фотографии
Ресторан Італійська Редакція
Київ, вул. Велика Васильківська 43
Київ, вул. Велика Васильківська 43
+38 067 603 4343
Площа Льва Толстого
Кухня:  ІталійськаПіца
Середній чек: 
$$$$
Опис
Ресторан «Італійська редакція» зустрічає своїх гостей на вулиці Великій Васильківській у Печерському районі Києва. Дизайнерський інтер'єр закладу витриманий у стилі еклектики – теплі кавові й коричневі відтінки, м'які дивани та меблі з натурального дерева, розписана стеля із зображенням хмарного неба, авторські картини й зістарені дзеркала, скульптури. У меню гостям представлено популярні італійські страви, які кухарі готують за оригінальними авторськими рецептами. Тісто для фірмової піци в за...

Ресторан «Італійська редакція» зустрічає своїх гостей на вулиці Великій Васильківській у Печерському районі Києва.

Дизайнерський інтер'єр закладу витриманий у стилі еклектики – теплі кавові й коричневі відтінки, м'які дивани та меблі з натурального дерева, розписана стеля із зображенням хмарного неба, авторські картини й зістарені дзеркала, скульптури.

У меню гостям представлено популярні італійські страви, які кухарі готують за оригінальними авторськими рецептами. Тісто для фірмової піци в закладі готують з трьох сортів борошна – два сорти з Італії, а третій український.

Також у ресторані подають закуски й антипасти, салати, супи, страви з риби й м'яса на грилі, піцу, різото, пасти, тар-тари з телятини й тунця, десерти.

До фірмових страв закладу відносять:

  • сьомгу крудо «П'ятдесят відтінків цитруса»,
  • тар-тар з тунця з естрагоном, запеченим буряком і йогуртом,
  • салат з пастою, оливками й базиліком,
  • салат з лососем, броколі й кабачком,
  • суп «Зовсім інший качуко» з креветками, мідіями, білою рибою й овочами,
  • стейк з тунця з сальсою з сицилійських оливок, лимоном і зеленим перлото,
  • сібас «Бранзіно на грилі» з салатом з радікіо й груші,
  • телячу вирізку з кремом з топінамбура, яблуками й грибами,
  • чорні спагеті-пічі з креветками, рапанами, кальмарами, томатами, каперсами й білим вином,
  • ньокі з чорноморськими рапанами,
  • капелеті з сьомгою в рожевому вершковому соусі,
  • спагеті з крабом,
  • біск з лобстера,
  • шафранове морське різото з креветками, рапанами, кальмарами й томатами.
Для ласунів представлено ряд оригінальних авторських десертів - тирамісу з абрикосовим кулі, млинцевий торт з маття і лимонним маршмелоу, канолі з фермерським сиром і апельсином.

У барній карті акцент зроблено на асортименті італійських вин, яких представлено понад 100 позицій.

Також у ресторані можна замовити беліні, грапу, коктейлі й міцний алкоголь, каву, чаї, соки, настойки, збитні, фреші.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!