«Italist prosecco bar» - це бар з устрицями й просеко, який розмістився в Шевченківському районі столиці, на вулиці Златоустівській, недалеко від Цирку.
Дизайнерський інтер'єр приміщення витриманий у стилі лофт - теплі пісочні, коричневі й сірі відтінки, цегла і бетон, меблі та оздоблення з натурального дерева, панорамні вікна.
У розпорядженні гостей основний зал, який включає контактний бар, кондитерську вітрину і відкриту кухню з можливістю для відвідувачів спостерігати за приготуванням страв, а також літній майданчик.
За барною стойкою встановлений охолоджувач для келихів з просекко, які моментально покриваються льодом.
Основний акцент у барній карті зроблено на просекко, ігристих, білих, червоних та рожевих винах. Також тут можна замовити міцний алкоголь, пиво, класичні й оригінальні авторські коктейлі, зокрема й коктейлі на основі ігристого.
Виділяють фірмові позиції - Bellini, Mimosa, Hugo, а також Aperol Spritz і твісти. Меню складається з популярних і традиційних страв середземноморської, італійської та європейської кухонь.
Акцент зроблено на закусках до просекко. Гості також можуть замовити устриці й равлики, антипасти, салати, супи, круасани, сендвічі, м'ясо і сири, десерти.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- равлики по-бургундськи,
- салат з лососем, томатами чері, руколою і молодим козячим сиром,
- курячий суп з трюфельною олією і тортеліні,
- круасан з лососем і крем-сиром,
- теплий сендвіч «Римський» з шинкою, сиром чедер і соусом,
- брускети з прошуто,
- чизкейк з сиром буко і кремом з меренги.
Кухарі готують сирники зі сметаною і полуничним кюлі, вівсяну кашу з сезонними ягодами, скрембл з лососем і авокадо, а також сніданок «Італійський» з яйцем, моцарелою, руколою, ветчиною і томатами чері.