У самому центрі Андріївського узвозу розташований ресторан-бістро «Канапка-бар».
Заклад розмістився в старовинному будинку споруди початку двадцятого століття. Оригінальний інтер'єр ресторану нагадує будинок міської інтелігенції того часу – м'який диван по всьому периметру залу, цегляні стіни та полиці з книгами, панорамні вікна і дзеркала, живі квіти та лампи, які нагадують свічники, замість барної стійки обладнана вітрина винної шафи.
У колірній гамі переважають бежеві, коричневі, білі й смарагдові відтінки.
В основі меню – традиційні страви європейської та української кухонь в сучасній інтерпретації.
Основну увагу приділено фірмовим канапе – з рубаною малосольною фореллю, яблуками й огірком під пряним соусом, з маринованим фуа-гра і желе з хрону, а також гречані млинці чотирьох видів, вугор з Шацьких озер, жульєн з раків, тар-тар з телятини, копчений сом.
Винна карта розроблена під меню ресторану.