У Дніпровському районі Києва, на проспекті Генерала Ватутіна, гостей зустрічає ресторан «Кавказьке вогнище».
Заклад займає територію на третьому поверсі торгово-розважального центру «Skymall». Тут відвідувачам представлено асортимент популярних страв кавказької кухні, які готують за традиційними й авторськими рецептами шеф-кухаря Міхо Арояна
Меню ресторану містить великий вибір шашлику зі свинини, телятини, баранини, птиці, риби, овочі-гриль, люля-кебаб з баранини, курки й телятини, сети для к...
У Дніпровському районі Києва, на проспекті Генерала Ватутіна, гостей зустрічає ресторан «Кавказьке вогнище».
Заклад займає територію на третьому поверсі торгово-розважального центру «Skymall». Тут відвідувачам представлено асортимент популярних страв кавказької кухні, які готують за традиційними й авторськими рецептами шеф-кухаря Міхо Арояна
Меню ресторану містить великий вибір шашлику зі свинини, телятини, баранини, птиці, риби, овочі-гриль, люля-кебаб з баранини, курки й телятини, сети для компаній, салати й закуски, борошняні вироби та випічку.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- шашлик зі свинячого ошийка,
- шашлик з м'якоті телятини,
- шашлик з каре баранини,
- стейк із сьомги на мангалі,
- люля-кебаб з баранини з часником і спеціями,
- долму,
- баклажани з горіховою начинкою, пряною зеленню, часником і винним оцтом,
- хачапурі по-аджарськи,
- мікшулі з посіченою свининою і сиром сулугуні,
- ламаджо з фаршем з баранини.