На Бессарабці в Києві, на вулиці Басейній, розмістився крафтовий паб «Кеди мистецтвознавця».
Тут гості можуть покуштувати різних сортів крафтового пива від українських броварень, а також пінний напій з Бельгії, Англії, США, Німеччині, Італії, Голландії, Швеції, з країн Балтії. Усього в барній карті є понад 150 сортів пива. А також великий вибір віскі, міцного алкоголю, вина. У меню переважають популярні й авторські страви європейської та паназіатської кухонь.
Гості можуть замовити закуски, сала...
На Бессарабці в Києві, на вулиці Басейній, розмістився крафтовий паб «Кеди мистецтвознавця».
Тут гості можуть покуштувати різних сортів крафтового пива від українських броварень, а також пінний напій з Бельгії, Англії, США, Німеччині, Італії, Голландії, Швеції, з країн Балтії. Усього в барній карті є понад 150 сортів пива. А також великий вибір віскі, міцного алкоголю, вина. У меню переважають популярні й авторські страви європейської та паназіатської кухонь.
Гості можуть замовити закуски, салати, супи, основні страви та десерти. Фірмовими позиціями вважаються:
- свинячі ребра барбекю з капустою кімчі,
- телячий язик з кремом з адигейського сиру і тартаром з баклажана,
- чорна яловичина з броколі, гливами на грилі й кремом з шіїтаке,
- філе судака з бататом і мусом з хрону,
- стейк зі свинячого ошийка з маринованою цибулею, солоним мільфеєм і соусом барбекю,
- куряча грудка з кремом з кукурудзи й раменом на грилі,
- суп «Том Ям»,
- салат у тайському стилі з ростбіфом і крем-сиром,
- салат з качкою, ферментованим бананом, сиром дорблю і кисло-солодким соусом,
- сендвіч бан мі в булочці бао з картоплею фрі,
- моцарела з черешнею, томатами, базиліковою олією,
- теплий сир в сухарях панко з соусом з ревеню і паленої груші.
У закладі працює пивна біржа, на якій найпопулярніші сорти пінного напою можуть змінюватися в ціні.