Ресторан грузинської кухні мережі «Хачапурі й Вино» зустрічає своїх гостей на вулиці Маршала Тимошенка в Оболонському районі столиці, недалеко від станції метро «Мінська».
У першому основному залі закладу встановлено справжній мангал і дров'яна піч, які відгороджені від гостей скляною стіною. Відвідувачі можуть спостерігати процеси приготування страв і випічки.
Другий зал ресторану розмістився на невеликій височині й оснащений барною стойкою. Колоритний інтер'єр дизайнери виконали в сучасному кавказькому стилі - теплі коричневі й сірі відтінки, велика кількість кераміки та натурального дерева, жива зелень і великі вікна, одну зі стін прикрашає панно із зображенням грузинського застілля.
На другому поверсі також є невелика віп-кімната. Спеціально для маленьких гостей у ресторані обладнана дитяча ігрова кімната.
У меню гості знайдуть десять видів хачапурі, хінкалі з куркою, свининою, телятиною, бараниною, сиром, грибами, шпинатом, картоплею, соуси, перші страви й гарніри, закуски, салати, гарячі страви, десерти.
Серед фірмових позицій ресторану відзначають:
- фірмовий закритий хачапурі з куркою, грибами й сиром,
- смажені хінкалі з бараниною,
- шурпу,
- кучмачі з курячою печінкою та сиром надугі,
- салат з лососем та інжиром,
- салат з індичкою і карамелізованою грушею,
- чалагач, курчати табака,
- стейк з лосося,
- філе сома з овочами,
- оджахурі,
- качину ніжку з кукурудзяною кашею,
- люля-кебаб з баранини,
- десерт «Назі» з вишнею і пахлавою.
Також гості можуть замовити домашні грузинські лимонади й шість видів фірмових грузинських домашніх настоянок, зокрема з курагою, грушею й аличею.