«Хінкальня» - це мережа ресторанів грузинської кухні, один з яких зустрічає своїх гостей у Шевченківському районі Києва, на вулиці Тургенєвській, недалеко від станції метро «Лук'янівська».
Тут кухарі готують традиційні страви грузинської кулінарії за домашніми рецептами.
Основну увагу кухарі приділяють фірмовим хінкалі, які можна замовити з м'ясом, м'ясом і зеленню, з сиром.
Крім цього, гості знайдуть у меню холодні й гарячі закуски, три види хачапурі, перші страви, страви, приготовані на мангалі, основні страви з м'яса, птиці та риби, оригінальні домашні соуси, грузинський хліб, солодку випічку й десерти.
До фірмових позицій меню закладу також відносять:
- хінкалі з м'ясом і зеленню,
- суп «Харчо»,
- шашлик зі свинини,
- люля-кебаб з телятини,
- салат «Сазапхуло» з горіховою пастою,
- пхалі з баклажана,
- хачапурі по-аджарськи,
- теплий салат зі свининою-гриль,
- запечений баклажан з сиром сулугуні,
- оджахурі,
- чашушулі,
- курку по-чкмерульски.
Серед напоїв у ресторані подають каву, кавові мікси, чаї, узвар і домашній лимонад.
У барній карті виділяють грузинську чачу і фірмове домашнє вино.