Заміська резиденція «Kidev» розмістилася поблизу Києва, у мальовничій місцевості, недалеко від аеропорту «Бориспіль».
У розпорядженні гостей ресторан українсько-грузинської кухні, готель на 70 місць, спортивний комплекс з футбольними полями, тенісними кортами, велодоріжками й риболовлею.
Ресторан «Kidev» включає два просторі бенкетні зали з місткістю на 75 і 200 персон, а також дві тераси, які вміщують 30 і 150 відвідувачів відповідно, винний льох і винотеку.
Колоритний інтер'єр ресторану відтворює атмосферу гостинного грузинського будинку, який стоїть у горах.
Зали ресторану оздоблені деревом, глиною і каменем, товсті глинобитні стіни обвішані грузинськими картинами й світлинами, полицями, які заставлені старовинним домашнім начинням і раритетними книгами.
У ресторані є справжній камін, а на широкій літній терасі стоїть фонтан.
Також у розпорядженні гостей кімната мисливця, яка оснащена справжньою мисливською атрибутикою і зброєю, більярдний зал, дитяча ігрова кімната.
У дегустаційній кімнаті гостям подають колекційні вина, коньяки, віскі й сигари.
Основу меню ресторану становлять традиційні й авторські страви грузинської та української кухонь.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, основні страви з морепродуктів, м'яса, птиці, риби, страви мангал-меню, гарніри, соуси, борошняні вироби й хліб власного приготування, десерти.
Фірмовими позиціями меню «Kidev» вважаються:
- баклажан в горіховому соусі «Бадріджані»,
- сациві,
- салат «По-грузинськи»,
- салат з копченим вугром унагі,
- харчо,
- суп «Середземноморський»,
- долма,
- традиційні деруни з грибами,
- морський гребінець у шпинаті з вершковим соусом,
- стейк із сьомги на грилі з пюре з броколі,
- філе качки з журавлинним соусом,
- телятина з десятьма травами у винному соусі «Чакапулі»,
- філе ягняти на грилі на ананасі,
- шашлик з телячої вирізки «Сукебі»,
- абхазура,
- хінкалі з бараниною,
- хачапурі «Kidev»,
- фірмовий лаваш з чотирьох видів борошна,
- торт «Kidev».
Щочетверга на території «Kidev» працює школа юних кухарів.
У карті напоїв гості знайдуть фірмову каву «Kidev» і каву по-батумськи, фруктові та трав'яні чаї.
Барна карта містить асортимент міцного алкоголю, фірмові настоянки, чачу, бочкове пиво, а також великий вибір грузинських вин.