На Великій Васильківській у Печерському районі Києва розмістився ресторан «Китайські пельмені».
Кухарі закладу спеціалізуються на приготування популярних страв китайської та паназіатської кухонь. У меню гості знайдуть салати, гарячі сковорідки, манти, пельмені з різними начинками, страви з локшини й рису, супи, основні страви з риби, морепродуктів, свинини, баранини, овочів, а також десерти.
Основний акцент зроблено на фірмових пельменях, які смажать і варять.
Відвідувачі можуть замовити пельмені з селерою і бараниною, з редькою і яловичиною, з пекінською капустою і свининою, з кабачком і яйцем, з квашеною капустою і свининою, з куркою і грибами, з черемшею і яйцем і з черемшею і свининою на вибір.
Крім того, до фірмових страв ресторану відносяться:
- салат з холодною яловичиною «ма ла», кінзою в сичуанських перцях,
- чорні й білі деревні гриби в соєвому соусі,
- гострий салат зі свинячими вушками,
- кисло-гострий суп «Том Ям Кунг» з тигровими креветками,
- пшенично-яєчна локшина «Чжа Цзян» з домашнім м'ясним соусом і огірком,
- манти з редькою і яловичиною,
- смажений рис з куркою і грибами,
- свиняча грудинка в кисло-солодкому соусі,
- свинина «Цзяо Лю» в соусі чилі,
- смажені фрикадельки з товстолоба з ананасом,
- морепродукти в гострому соусі з маринованим перцем чилі на розпеченій сковороді,
- мітболи з баранини з деревними грибами й солодким соєвим соусом,
- смажене молоко в клярі.