На Подолі свої двері відвідувачам щодня відкриває гастро-паб під назвою «Klaipeda». Головна увага в закладі приділяється пінним напоям. Власне в барній карті паба представлено 13 сортів пляшкового литовського пива, які раніше не завозилися на територію України, а також пиво чотирьох найвідоміших прибалтійських пивоварень і 6 сортів бочкового пива. Меню наповнене авторським виконанням страв європейської кухні – грибний суп в житньому хлібі, грінки в сирному соусі з часником, свиняча корейка, річн...
На Подолі свої двері відвідувачам щодня відкриває гастро-паб під назвою «Klaipeda». Головна увага в закладі приділяється пінним напоям. Власне в барній карті паба представлено 13 сортів пляшкового литовського пива, які раніше не завозилися на територію України, а також пиво чотирьох найвідоміших прибалтійських пивоварень і 6 сортів бочкового пива. Меню наповнене авторським виконанням страв європейської кухні – грибний суп в житньому хлібі, грінки в сирному соусі з часником, свиняча корейка, річна форель, телячий гуляш з підливою, мисливські ковбаски. У великому десерт-меню фірмовим частуванням вважається традиційний литовський торт – «Шакотіс». В інтер'єрі переважають натуральні матеріали – дерев'яні столи й лавки, кам'яне мурування на стінах, у декорі багато елементів з металу, дерева та каменю.