У самому центрі столиці розташований азіатський ресторан класу «люкс» під назвою KOYA. Заклад займає два поверхи. Дизайн інтер'єру оформлений в новомодному стилі лофт з фактурними натуральними матеріалами та декоративними балками на стелі. На першому поверсі розташований бар-кроулінг, на другому гості можуть не поспішаючи скуштувати страви з головного меню. Родзинкою ресторану вважається відкрита кухня з японським трирівневим робата-грилем. Меню включає в себе як знайомі роли, так і гункани, абу...
У самому центрі столиці розташований азіатський ресторан класу «люкс» під назвою KOYA. Заклад займає два поверхи. Дизайн інтер'єру оформлений в новомодному стилі лофт з фактурними натуральними матеріалами та декоративними балками на стелі. На першому поверсі розташований бар-кроулінг, на другому гості можуть не поспішаючи скуштувати страви з головного меню. Родзинкою ресторану вважається відкрита кухня з японським трирівневим робата-грилем. Меню включає в себе як знайомі роли, так і гункани, абурі та оші суші. Основні кулінарні напрямки - японська й паназійська кухні, але також присутні рецептури Латинської Америки, Китаю, Кореї. Особливістю закладу є два бари, в яких представлені різні лінійки продуктів - класичні та молекулярні коктейлі.