На виїзді з Києва у бік Борисполя, у селі Щасливе, розмістився етнічний ресторан «Козачок», який входить до мережі закладів «Козирна карта».
У розпорядженні відвідувачів просторий основний зал, місткістю 80 персон, а також невеликий зал для 20 гостей.
У теплу пору року в закладі працюють літня тераса, літній майданчик на березі мальовничого озера і кілька куренів.
Колоритний інтер'єр ресторану виконаний в українському народному стилі: вибілені стіни й розписна піч, старовинні предмети побуту й кухонне начиння, козацька зброя на стінах і портрети відомих гетьманів, склепінні стелі й ковані люстри.
Меню містить широкий асортимент традиційних страв української кухні, приготованих за домашніми рецептами.
У ранковий час готують комплексні сніданки-сети, серед яких виділяють фірмовий «По-козацьки» з яєчнею, мисливськими ковбасками, беконом, смаженою картоплею і тостами.
Гості можуть замовити різноманітні холодні закуски, салати, гарячі борошняні закуски, перші страви, страви в хлібній тарілці, м'ясні й рибні страви, страви з морепродуктів від шефа, а також десерти.
До фірмових страв меню відносять:
- салат «Цезар по-казацьки»,
- банош зі шкварками й бринзою,
- деруни по-домашньому з цибулею і сметаною,
- український борщ зі свининою,
- котлети з щуки на подушці з цукіні,
- піджарка з телятини, маринована в червоному вині,
- суп з морепродуктами і томатами пілаті,
- мідії, запечені у вершково-сирному соусі,
- лангустини на мангалі,
- вареники з вишнею,
- штрудель з яблуком.
Також розроблено бенкетне меню для організації урочистостей.
В алкогольній карті гості можуть знайти широкий асортимент коктейлів, міцного алкоголю і вина.
Серед напоїв відзначають асортимент оздоровчих чаїв, компот, морс, узвар.
Вечорами в ресторані грають живу музику. Кожні вихідні з дітьми грає няня.