На Позняках в Дарницькому районі Києва, на вулиці Княжий Затон, гостей зустрічає один з ресторанів мережі «Квеврі».
Меню закладу пропонує широкий асортимент традиційних страв грузинської кухні, які кухарі готують за автентичними рецептами. У «Квеврі» можна замовити холодні закуски, салати, оригінальні соуси, перші й гарячі страви, традиційну випічку, гарніри, десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на відкритому вогні. Гостям ресторану готують шашлик з баранини, свинячої вирізки, курячого філе, зі свинячого ошийка і свинячих ребер, з сьомги, сома, білого амура, скумбрії, річкової форелі, телятини, а також дорада на грилі, каре ягняти, чалагач зі свинини й телятини, люля-кебаб зі свинини, баранини, яловичини, телятини, курки.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- люля-кебаб «Квеврі» зі свинини й телятини з болгарським перцем,
- хачапурі «Квеврі» з м'ясом, сиром і помідорами,
- оджахурі,
- чкмерулі,
- долма у виноградному листі,
- печериці з сиром сулугуні на кеці,
- чашушулі з телятини в томатному соусі на кеці,
- телятина на овочевій подушці зі спаржею і перцем,
- суп «Харчо»,
- пельмені в горщику по-грузинськи,
- салат «Аджарія» зі смаженими баклажанами й сьомгою,
- салат «Тітонька Нані» з телячим язиком, курячим філе і заправою на основі мацоні,
- салат «Цицила» з грузинського курчати,
- сациві з м'яса індички в густому горіховому соусі.
У десертній карті є традиційні східні ласощі - пеламуші, мацоні, чурчхела, а також торти «Медовик», «Наполеон», «Прага».
Барна карта ресторану складається з асортименту міцного алкоголю, а також пропонує червоні й білі грузинські вина. Колоритний інтер'єр закладу оформлений у традиційному кавказькому стилі.