Ресторан «Лаванда» на вулиці Саксаганського в Києві пропонує гостям традиційні страви ліванської кухні з м'яса, свіжої риби, бобових і овочів.
Серед них – ситні закуски мезе, ліванські коржі малакіш з власної печі, кебаб, домашній хумус, баклажановий мутабаль і багато іншого.
Шеф-кухар ресторану використовує автентичні сімейні рецепти в сучасній інтерпретації. Їх особливість – це велика кількість спецій і соусів на основі ліванської оливкової олії і лимонного фрешу.
Гості «Лаванди» можуть обрати як легкі дієтичні або вегетаріанські страви, так і ситні делікатеси-гриль з м'яса й риби.
Ресторан пропонує гостям сніданки з хорошою кавою, комплексні бізнес-ланчі та ситні вечері. При бажанні – з розслаблюючим кальяном.
Для великих компаній в одному із залів «Лаванда» влаштовують бенкети й сімейні свята.