У Шевченківському районі Києва, на вулиці Пушкінській, розмістився концептуальний ресторан-бутик мережі закладів «Le Komora».
Тут кухня зосереджена на концепті монопродукта. Гості можуть замовити швейцарські сири, вино й унікальні делікатеси.
Формат закладу являє собою дегустаційний зал, інтер'єр якого оформлений у стилі затишного заміського будиночка – шале в Швейцарії.
У залі переважають пастельна палітра, велика кількість натурального дерева світлих порід і жива зелень, а декоративне оздоблення доповнюють сноуборди й лижі, які розвішані на стінах.
На вітрині гастро-лавки представлені різноманітні сорти альпійських сирів, привезених зі Швейцарії, які гості можуть придбати на винос або ж замовити дегустаційний сет. З-поміж сирів є фірмові сорти: Аppenzeller різної витримки, Raclette Suisse, Gruyére, Emmentaler і Tête-de-Moine.
У меню акцент зроблено на традиційних стравах швейцарської кухні.
Коронні пригощання:
- швейцарське фондю «Moitié-moitié»,
- салат «Appenzeller Marine»,
- раклет «A la Bougie» з підсмаженим сиром раклет, грибами, оливками й беконом,
- сирне плато «Créme Ensemble».
Крім того, у ресторані «Le Komora» відвідувачі можуть продегустувати добірні сорти вин Швейцарії й Франції, що поставляються з регіону Alsace.
Зробити правильний вибір допоможуть професійні сомельє і бармени.
Регулярно в «Le Komora» влаштовують фондю-вечірки та кулінарні майстер-класи.
Також відвідувачі можуть придбати не тільки сири й вина, що поставляються зі Швейцарії, але й раклетниці та какелон для приготування фондю.