«LEO» - це гастрономічний ресторан, який зустрічає гостей у самому серці столиці, на Володимирській вулиці. З вікон закладу відкривається приголомшливий вигляд на Андріївську церкву.
У розпорядженні гостей кілька просторих залів, зокрема караоке-лаунж і VIP-зал. Крім того, відвідувачі можуть відпочити на просторій заскленій терасі.
Дизайнерський інтер'єр витриманий у стилі сучасної класики з елементами модерн – пастельні відтінки, стільці з різьбленими спинками й м'які крісла, білосніжні скатертини й кришталеві люстри, неонове підсвічування і величезні дзеркала на стінах.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні авторських страв європейської, азійської та української кухонь.
Фірмовими стравами меню вважаються:
- салат з качкою темпура в кисло-солодкому соусі,
- ескалоп з фуа-гра з карамелізованим інжиром,
- пельмені з м'ясом козулі й оленя,
- фрікасе з фермерського курчати з кус-кусом,
- салат з вугром під соусом Гамадарі,
- Black бургер з дичиною,
- різото з чорнилом каракатиці та морепродуктами,
- медальйони з телятини з картоплею Романе,
- котлета по-київськи з дичини з сиром Фоль-Епі,
- каре молочного теляти з вершковим шпинатом,
- тушкована теляча щока в гірчичному соусі,
- стейк з чорної тріски.
- шоколадну сферу «Лео»,
- мус з маракуї з горіховим крамблом,
- крем-брюле з домашнім морозивом,
- сирну колекцію з соусом Мастарда.
Регулярно в «LEO» проходять святкові бенкети, фуршети, весільні вечірки.