Під Києвом на Новообухівській трасі в селі Підгірці розкинувся заміський банно-ресторанний комплекс «Ліпота».
Заклад включає ресторан, три банні комплекси «Ярос», «Кеа», «Діа», молодильний чан на живому вогні з цілющими травами просто неба, баню «По-чорному» з двома баневими парними, збудованими з екологічно чистих матеріалів, відкритий плавальний басейн.
Затишний ресторан «Ліпота» складається з камінної зали з місткістю 60 персон, зали «Зимовий сад» з прозорими оранжерейними стінами, в якому передбачений вихід на літню терасу і можуть відпочити 14 відвідувачів, віп-зали, розрахованої на невелику компанію гостей з 10-12 персон, панорамної відкритої тераси з місткістю 20 гостей.
Елегантний інтер'єр ресторану дизайнери оформили в стилі сучасної класики - сіро-коричнева колірна гама, оздоблення та меблі з натурального дерева, скло й оксамитові тканини, оригінальні люстри.
Основу меню складають халяльні страви європейської кухні. Гості можуть замовити салати, холодні закуски, супи, основні страви з риби, птиці, м'яса, гарніри, десерти.
Акцент у меню ресторану зроблено на стравах, які готують на мангалі - шашлик з телятини, баранини, курки, каре молочного ягняти, каре молодого теляти, стейк з лосося, тигрові креветки-гриль, рибне і м'ясне асорті, овочі й кукурудза на грилі.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- запечене курча з розмарином і аджикою,
- запечена куряча грудка з сиром моцарела і соусом «Дор Блю»,
- філе дорада в прованському стилі з аспарагусом,
- медальйони з телятини у вершково-гірчичному соусі,
- стейк «Пепер Биф» з трюфельним соусом,
- суп «Гаспачо» з авокадо і шпинатом,
- шурпа з ягням,
- італійський салат з кедровими горіхами, сиром пармезан і соусом з трюфельної та оливкової олії з бальзамічним оцтом,
- тар-тар з лосося з білою чіабатою,
- ванільний чизкейк з ванільним соусом.
Регулярно в закладі проходять сімейні свята, ювілеї, приватні заходи й корпоративи, весілля і виїзні розписи, фуршети, закриті вечірки, віп-заходи, ділові переговори, тімбілдинги, семінари, тренінги та прес-конференції.