У самому центрі Києва, на Контрактовій площі, на вулиці Верхній Вал, розмістився ресторан сучасної американської кухні «Liberty Diner».
Заклад працює у форматі традиційного американського дайнера. Особливістю ресторану вважається відкрита кухня, наявність бару, а також справжня дров'яна піч, в якій випікають неаполітанську піцу на тонкому тісті.
Також тут гості можуть знайти сендвічі та бургери, салати, основні страви, гарніри, супи й десерти.
У будні до першої години дня, а у вихідні дні до п'ятої години вечора в ресторані готують різні варіанти комплексних сніданків - вівсяну кашу з різними додатками, сирники з солоною карамеллю, гранолу без цукру з домашнім йогуртом і сезонними фруктами, омлети і яєчні, бутерброди та десерти.
До фірмових позицій меню «Liberty Diner» відносяться:
- свиняче ребро з кімчі, халапеньйо, солоним огірком і соусом «Барбекю»,
- курячий шніцель з картоплею фрі й зеленим салатом,
- стейк з тунця з броколі, шпинатом і едамаме в соєво-трюфельному соусі,
- пасту з морепродуктами,
- салат «Нісуаз» зі свіжим тунцем,
- сендвіч з пастрамі і яловичиною,
- бургер з креветкою і соусом місо-айолі,
- піца «Чизстейк» з фаршем з телятини, моцарелою, фантиною й оливковою олією,
- картопля фрі з беконом і сирним соусом,
- чизкейк з попкорном.