На вулиці Володимирській у центрі Києва розмістився ресторан «Localist Cafe».
Тут гостям представлені традиційні українські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. У ресторані готують закуски, салати, супи, основні страви й страви з локшиною, страви з м'яса, десерти.
До фірмових позицій закладу відносяться:
борщ з дичиною, які подають з салом на чорному хлібі,
чорноморська камбала з зеленим молодим горошком і томатами чері,
салат з телятиною, кіноа і полуницею,
м'ясні меда...
На вулиці Володимирській у центрі Києва розмістився ресторан «Localist Cafe».
Тут гостям представлені традиційні українські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. У ресторані готують закуски, салати, супи, основні страви й страви з локшиною, страви з м'яса, десерти.
До фірмових позицій закладу відносяться:
- борщ з дичиною, які подають з салом на чорному хлібі,
- чорноморська камбала з зеленим молодим горошком і томатами чері,
- салат з телятиною, кіноа і полуницею,
- м'ясні медальйони з телятиною, спаржею і коньячним соусом,
- мікс салатів з філе індички й зеленою спаржею,
- окрошка з індичкою на квасі,
- шпинатна локшина з грибним вершковим соусом,
- рагу з дичини з гречаною локшиною,
- філе дорада з м'ясом мідій і спаржевою квасолею,
- качина грудка з грибами й кіноа під смородиновим соусом,
- ягідний штрудель з домашнім морозивом,
- торт «Червоний оксамит» з сиром маскарпоне і карамелізованим персиком.
Також у карті бару представлені коктейлі, міцний алкоголь, вина.