На проспекті Павла Тичини в Дніпровському районі Києва розмістився м'ясний ресторан «Львівська реберя».
Заклад працює у форматі comfort food і пропонує гостям асортимент автентичних страв української кухні в авторській подачі, які готують традиційним способом.
Особливістю закладу вважається великий вибір м'ясних страв, хліб з власної пекарні, випічка з тандира, соління власного приготування, а також використання свіжих і натуральних фермерських продуктів.
Головний акцент зроблено на ребрах, які готують на відкритому вогні. У меню представлені свинячі, телячі й баранячі ребра, які подають з фірмовим соусом від «Реберні».
Крім цього, гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, гарніри, салати, основні й рибні страви, перші страви, свіжоспечений хліб, соуси, десерти.
До фірмових позицій ресторану відносяться:
- свинячі ребра, які запікають на спеціальних круглих камінах і подають із запеченою на вогні кукурудзою, томатами чері й спаржевої квасолею,
 - фуа-гра по-закарпатськи,
 - салат зі смаженим качиним філе, карамелізованою грушею і варенням з ялинових шишок,
 - деруни з фермерським соусом,
 - фермерський курча, запечений на вогні в запашних травах,
 - медальйони з телятини зі шпинатом і соусом Дор Блю,
 - стейк від Мольфара зі спаржевою квасолею і вершковим соусом,
 - карпатську райдужну форель з овочами-гриль,
 - фірмовий борщ від «Реберні» зі свинячим ребром,
 - шоколадно-банановий мус з ягідним кюлі й безе.
 
У карті напоїв є домашні компоти, натуральні авторські чаї, великий асортимент пива, міцний алкоголь, авторські настоянки, приготовані на травах і квітах з додаванням меду, хрону, спецій, фруктів і грибів.
Також у ресторані представлені італійські, французькі, португальські, іспанські, чилійські вина й ряд авторських алкогольних коктейлів, які бувають теплими, пряними, солодкими й кисло-солодкими.
        
              
                      
                          
Бiзнес-ланч