У самому серці Києва, на Печерських пагорбах, розмістився ресторан «Липський».
Авторський дизайн інтер'єру поєднує в собі класику й модерн. Зали декоровані ліпниною, сучасні меблі межують зі старовинним антикварним роялем і ді-джейским пультом. М'яке освітлення забезпечують світильники з латуні й кришталеві люстри. На вході в ресторан розташована кондитерська, де подають ранкову каву й свіжу випічку, кефір і компоти власного виробництва. У головному залі всюди розставлені меблі оливкового кольору, стіни прикрашає панно в стилі поп-арт і величезні дзеркала, а на столах усюди книги з мистецтва та архітектури.
Головною особливістю основного залу є відкрита кухня, на якій встановлений робата-гриль. Також гості можуть розташуватися в зоні бізнес-лаунж, де столи поділені ширмами. У камінному залі можна проводити конференції, часто тут влаштовують майстер-класи, презентації. Для гостей в цьому залі встановлений сучасний проектор і передбачені кілька рівнів освітлення.
У меню «Липського» представлені європейські та українські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря, які готують з локальних фермерських продуктів.
З-поміж фірмових страв відзначають як класичні:
- олів'є,
- борщ,
- вареники,
так і нові авторські частування:
- морські гребінці з морквяним хумусом,
- севіче з білого амура з закарпатськими опеньками,
- восьминіг з товченою квасолею й чатні з груші.
Гордістю ресторану є енотека, в якій зібрані понад 800 марок вин. Є унікальні й рідкісні вина з багаторічною витримкою.
Щоп'ятниці в ресторані виступають популярні ді-джеї. Щонеділі в «Липському» влаштовують бранчі.