Ресторан «Маракуя» розмістився в Оболонському районі столиці, на вулиці Маршала Тимошенка, недалеко від станції метро «Мінська».
Гостей зустрічає оригінальний і колоритний інтер'єр, який поєднує в собі марокканський стиль і сучасні елементи в оформленні: візерунчастий і квітчастий текстиль, закрутистий декор, ліпнина й розкішні люстри, вишукані меблі.
Приміщення ресторану поділене на кілька обідніх залів, а для приватних зустрічей і ділових переговорів тут є кабінки-намети.
Крім того, у «Маракуйя» є кальянний зал на 20 персон і караоке-зал, який оснащено сучасним музичним обладнанням та акустикою.
Меню закладу складається з традиційних страв європейської, марокканської та японської кухонь. Для маленьких гостей розроблено спеціальне дитяче меню.
Уранці тут можна замовити комплексні сніданки, а в обідній час – бізнес-ланчі.
З-поміж фірмових страв ресторану відзначають:
- таджин з лосося,
- качину грудку су-вид з соусом з персика й маракуї,
- таджин з курагою, фарширований яловичою вирізкою й овочами,
- місо суп з тофу й вугром,
- суп «Том Ям» з кокосовим молоком,
- салат «Маракуя» з лососем і креветками,
- теплий салат з телятини на томатних слайсах,
- тар-тар з телятини,
- карпачо з лосося,
- паштет з курячою печінкою й фуа-гра,
- рибний таджин для компанії,
- бастурма «Маракуя» з телячої вирізки власного приготування.
У суші-меню гості можуть обрати різні роли, сашімі, суші, кімасу, гункани, нігірі, зокрема фірмовий рол «Маракуя» з морським гребінцем й авокадо та фірмовий сет з однойменною назвою.
Для любителів солодкого представлений асортимент десертів, фірмові з яких:
- фруктовий салат «Маракуя»,
- пана-кота з пюре з маракуї,
- східне асорті.
З безалкогольних напоїв є фірмова марокканська кава «Бхарат», журавлинний морс і домашній імбирний лимонад.
Велика чайна карта має в складі фірмові сорти: марокканський чай «На-На», який подають з фініками, а також східний чай «Масала» і цитрусовий чай зі спеціями.
Для проведення урочистих подій і святкувань в ресторані передбачено спеціальне бенкетне й фуршетне меню.