«Meat & Fish Josper Bar» – це ресторан, який розмістився в Печерському районі столиці, у декількох хвилинах пішки від станції метро «Хрещатик».
У розпорядженні гостей основний зал з обідніми зонами, віп-зал і літня тераса. Сучасний стиль інтер'єру витриманий у пастельних відтінках.
Меню ресторану включає популярні страви європейської, американської й української кухонь, приготовані в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Головною особливістю ресторану є піч з живим вогнем, в якій готують фірмові страви. Основний акцент у меню зроблено на м'ясних та рибних стравах, запечених у хоспері.
Фірмовими стравами меню ресторану «Meat & Fish Josper Bar» вважаються:
- стейки Рібай і Філе-міньйон,
- андалузький гострий суп,
- тартар з тунця.
- салат «Олів'є» з язиком,
- домашнє сало,
- деруни з ікрою щуки.
Щоранку в ресторані подають комплексні сніданки, а в обідній час – бізнес-ланчі. У меню передбачений розділ з вегетаріанськими й пісними стравами.
В алкогольній карті акцент зроблено на розмаїтті європейських марок вина, а також представлені класичні коктейлі, розливне пиво і міцний алкоголь.