На вулиці Георгія Кірпи в Солом'янському районі Києва, навпроти Південного вокзалу, у будівлі нового «TERMINAL Food», розмістився ресторан-раменна мережі закладів «Menya Musashi».
Інтер'єр у сучасному стилі витримано в теплих бежевих відтінках і доповнено оздобою з натурального дерева світлих порід, неоновим освітленням, цегляним мурованням.
Гості закладу можуть замовити популярні страви китайської та японської кухонь, які кухарі готують за традиційними рецептами. Меню містить салати, закуски, страви з рису і локшини, кілька видів рамена, гедзи, роли, цхемени й десерти.
У «Menya Musashi» відвідувачі можуть замовити чотири види рамена - класичний, червоний, білий або чорний, які готують зі свининою тясю, зі свининою ча шу, з телятиною кобе, з куркою абурі, з куркою діп фрай, з качкою, а також з морепродуктами й овочами.
Крім цього, серед фірмових страв ресторану-раменної відзначають:
- телятину кобе в каві з капустою Пак-чой,
- салат кайсо з огірком, авокадо і соусом гамадарі,
- смажену локшину з тунцем, лососем, селерою, часником, болгарським перцем і бобами Едамаме,
- курку теріякі з паровим рисом,
- гедзу з окунем, лососем, тріскою,
- аджіномото під соусом і білим кунжутом,
- рол з лососем у чорному кунжуті,
- пшеничну локшину власного приготування аль денте «Цхемен» з телятиною кобе і гострим соусом на основі свинячого бульйону й риби Нібоші.
Велика барна карта закладу містить каву і кавові мікси, детокс-коктейлі, чаї, фреші, лимонади, глінтвейни й пиво, а також міцний алкоголь, класичні коктейлі, вина Чилі, Італії, Австралії, фірмове домашнє біле і червоне сливове вино.