Ресторан Menya Musashi

Menya Musashi
4.5
Київ, вул. Георгія Кирпи 5Б
4.5
Все фотографии
Ресторан Menya Musashi
Київ, вул. Георгія Кирпи 5Б
Київ, вул. Георгія Кирпи 5Б
+38 068 511 2525
Вокзальна
Кухня:  Японська
Середній чек: 
$$$$
Menya Musashi
Menya Musashi
Menya Musashi
Опис
На вулиці Георгія Кірпи в Солом'янському районі Києва, навпроти Південного вокзалу, у будівлі нового «TERMINAL Food», розмістився ресторан-раменна мережі закладів «Menya Musashi». Інтер'єр у сучасному стилі витримано в теплих бежевих відтінках і доповнено оздобою з натурального дерева світлих порід, неоновим освітленням, цегляним мурованням. Гості закладу можуть замовити популярні страви китайської та японської кухонь, які кухарі готують за традиційними рецептами. Меню містить салати, закуски,...

На вулиці Георгія Кірпи в Солом'янському районі Києва, навпроти Південного вокзалу, у будівлі нового «TERMINAL Food», розмістився ресторан-раменна мережі закладів «Menya Musashi».

Інтер'єр у сучасному стилі витримано в теплих бежевих відтінках і доповнено оздобою з натурального дерева світлих порід, неоновим освітленням, цегляним мурованням.

Гості закладу можуть замовити популярні страви китайської та японської кухонь, які кухарі готують за традиційними рецептами. Меню містить салати, закуски, страви з рису і локшини, кілька видів рамена, гедзи, роли, цхемени й десерти.

У «Menya Musashi» відвідувачі можуть замовити чотири види рамена - класичний, червоний, білий або чорний, які готують зі свининою тясю, зі свининою ча шу, з телятиною кобе, з куркою абурі, з куркою діп фрай, з качкою, а також з морепродуктами й овочами.

Крім цього, серед фірмових страв ресторану-раменної відзначають:

  • телятину кобе в каві з капустою Пак-чой,
  • салат кайсо з огірком, авокадо і соусом гамадарі,
  • смажену локшину з тунцем, лососем, селерою, часником, болгарським перцем і бобами Едамаме,
  • курку теріякі з паровим рисом,
  • гедзу з окунем, лососем, тріскою,
  • аджіномото під соусом і білим кунжутом,
  • рол з лососем у чорному кунжуті,
  • пшеничну локшину власного приготування аль денте «Цхемен» з телятиною кобе і гострим соусом на основі свинячого бульйону й риби Нібоші.
Для ласунів у ресторані готують фірмові ласощі - банан темпура в японських сухарях панко з карамельним соусом, цукровою пудрою і м'ятою, брауні з імбирним морозивом під апельсиновим соусом, чизкейк з пудрою зеленого чаю.

Велика барна карта закладу містить каву і кавові мікси, детокс-коктейлі, чаї, фреші, лимонади, глінтвейни й пиво, а також міцний алкоголь, класичні коктейлі, вина Чилі, Італії, Австралії, фірмове домашнє біле і червоне сливове вино.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!