У середмісті Києва, на вулиці Лютеранській, поруч зі станцією метро «Хрещатик», гостей зустрічає ресторан-раменнна мережі «Menya Musashi».
Основу меню ресторану складають традиційні японські та китайські страви. Акцент зроблено на раменах.
Гості можуть замовити чотири види рамена - класичний, червоний, білий або чорний, які готують зі свининою тясю, зі свининою ча шу, з телятиною кобе, з куркою абурі, з куркою діп фрай, з качкою, а також з морепродуктами й овочами.
Також у ресторані можна замовити закуски, роли, салати, страви з локшини й рису, гедз, цхемени й десерти.
Фірмовими стравами закладу вважаються:
- телятина кобе в каві з капустою Пак-чой,
- салат кайсо з огірком, авокадо і соусом гамадарі,
- смажена локшина з тунцем, лососем, селерою, часником, болгарським перцем і бобами Едамаме,
- курка теріякі з паровим рисом,
- гедза з окунем, лососем, тріскою,
- аджіномото під соусом і білим кунжутом,
- рол з лососем у чорному кунжуті,
- пшенична локшина власного приготування аль денте «Цхемен» з телятиною кобе і гострим соусом на основі свинячого бульйону й риби Нібоші.
Серед напоїв гості можуть замовити каву, кавові мікси, фреші й лимонади, детокс-коктейлі й чаї.
Барна карта містить асортимент пива, глінтвейни, міцний алкоголь, класичні коктейлі, італійські, чилійські, австралійські вина, а також фірмове біле й червоне вино зі сливи.
Інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі з елементами лофт - насичені графітові й бежеві відтінки в оформленні, лаконічні меблі, оздоблення з металу і натурального дерева світлих порід, цегляне муровання стін.